25 Ekim 2021 Pazartesi

Yün Halı Yıkama

Öykü Halı Yıkama firması 2011 yılından biri halı yıkama hizmeti veren saygın bir işletmedir. Yün halı yıkama hizmetinden yararlanmak için tek yapmanız gereken bizi aramanız. Kapınıza kadar yün halılarınızı teslim alıp, özenle ve hijyenle yıkayıp tekrar adresinize teslim edeceğiz. Öykü Halı yıkama firması olarak yün halı yıkama işleminde bitkisel şampuanları kullanmaktayız. Yün halı yıkama işlemi sırasında kullandığımız bitkisel şampuanlar bu halı türü için özel olarak üretilmiştir. Hiçbir şekilde halılarınıza zarar vermez, halılarınızın yapısını bozmaz, renklerini soldurmaz ve derinlemesine temizlenmesini sağlar. 

Öykü Halı Yıkama firmasına verdiğiniz yün halılarınız ilk olarak etiketlenir, sonrasında toz makinesinde tozları alınır ve halılar yapılarına göre ayrılır. Sonrasında halılarınız tek tek ve tam otomatik halı yıkama makinelerinde yıkanır. Bu yıkama işleminde halınıza uygun şampuan ve yıkama teknikleri kullanılır. Sıkma makinelerinde sudan arındırılan yün halılarınız sonrasında kurutma odasında kurutulur ve ambalajlanarak size söz verdiğimiz tarih ve saatte teslim edilir. Detaylı bilgi almak ve hizmetimizden yararlanmak için hemen ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...