25 Ekim 2021 Pazartesi

Halıfleks Halı Yıkama

 Son zamanlarda giderek yaygınlaşan halıfleks halı kullanımı beraberinde bunun temizliği için de yeni yöntemlerin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Genellikle kullanılan bölgenin tamamını kaplayan bu halılar yerinde temizlik için elverişli olan halıflex halı yıkama işlemi firmamız tarafından özel olarak yapılmaktadır. Halıfleks halı yıkama işleminde özel vakum gücüne sahip olan makinelerimiz ile toz alma işlemi yapılır.

 Daha sonrasında ise halılarınız profesyonel makinelerimiz ve kimyasal madde içermeyen özel şampuanlarımız ile derinlemesine buharlı sistemimiz sayesinde temizlenir. Toz alma ve halıflex halı yıkama işleminden sonra teknolojik vakum gücü yüksek makinelerimiz ile halılarınız kurutulmaktadır. Elbette halıflex halılarınız hassas bir yapıya sahip olduğu için makinelerimizi iz kalmaması açısından özel olarak seçmekteyiz. Size kaliteli ve güvenli halı yıkama hizmetini sunan Öykü Halı Yıkama firması olarak sadece halıfleks halılarınızı değil, diğer halı ve kilimlerinizi de büyük bir ustalıkla temizliyoruz. Halı yıkama hizmetimizden faydalanmak ve hijyenik halılara sahip olmak için bizi arayın.

 En kaliteli, güvenilir ve temiz halı yıkama hizmeti uygun fiyatlarla sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...