25 Ekim 2021 Pazartesi

Öykü Halı Yıkama İstanbul

Öykü halı yıkama 20 yılı aşkın bir süredir siz değerli müşterilerine halı yıkama, halı overlok gibi hijyenik temizleme hizmetleri sunmaktadır. Düzenli ve disiplinli çalışmalarımızla bugüne kadar sizlere profesyonel hizmetler sunarak, sizlerin yüzünü güldürebilmenin gururunu yaşamaktayız. Uzun zamandır verdiğimiz hizmetler sonucu müşterilerimizin isteklerini ve işin işleyişini iyice anlayarak, hizmet değerlerimizi daha da kaliteli bir hale getirdik. Amacımız değerli misafirlerimizin isteklerini en hızlı ve hijyenik şekilde yerine getirmektir. Sistem nasıl işliyor; Sistemimiz sizlere verilen iletişim numarasını aramanızla devreye giriyor. Sizler bizlere 05418223821 numaralı kurumsal hattımızdan ulaştıktan sonra, halılarınız hakkında yapılacak işlem ve miktarı öğreniyoruz. 

Daha sonrasında halılarınız, tarafımızca ücretsiz servis tarafından alınarak, yıkamaya doğru yola çıkıyor. Halı yıkama işlemi gerçekleştikten sonra halılarınızın arkasına etiketler yapıştırılarak düzenli bir şekilde araçlara yükleniyor. Etiket sistemi sayesinde halılarınızın kaybolma veya çalınma riski olmuyor. Bizler sizlere yıkama evrelerini anlatarak aklınızı karıştırmak yerine, sizlere halınızın güzel kokacağı, hijyenik olacağını ve yıpranmayacağını söylemek isteriz. 

Misafirlerimizin yüzünün gülmesi,bizleri örnek göstermeleri bizler için en büyük kazançtır. Öykü halı yıkama ile herhangi bir işlem yaptığınızda, memnun kaldığınız takdirde bizleri tanıdıklarınıza önerebilirsiniz. Sizlere vereceğimiz kaliteli hizmetler doğrultusunda, halınızı bizden başkasına emanet etmeyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...