13 Ekim 2021 Çarşamba

İstanbul Yün Halı Yıkama

 

Yün Halı Yıkama

Halı yıkama siz değerli İstanbul halkına yün halı yıkama hizmeti vermektedir. Evlerimizde yaygın olarak kullanılan bir halı cinsi olmakla beraber maddi/manevi yüksek bir değere sahiptir. Yün halı yıkama işlemi her ne kadar titizlik gerektiren zor bir işlem olsa da kullanışlı bir halı cinsidir. Yün halılar değerli bir halı cinsi olduğu için yün halı yıkama fiyatları da diğer halı türelerine göre farklı fiyatlardadır. Halı yıkama işlemi eskiden evlerde kişiler tarafından yapılmakta ve temizlikten %100 verim alınamamaktaydı. Halılar fabrikalarda uzman kadrolar tarafından derinlemesine bir profesyonel hizmet dahilinde temizlenmektedir. Yün halı yıkama işleminin uzman ekipler, işinin ehli kişilerce yapılması sağlığınız açısından ve halınızın kullanım ömrünün uzun kalması açısından çok önemlidir.

Yün halı yıkama işleminde nelere dikkat etmeliyiz!

Yün halı yıkama işlemi esnasında kullanılacak olan şampuan çok önemlidir. (Yanlış bir kimyasal ürün kullanıldığında halı kullanılmaz hale gelecek ve renkleri birbirine karışacaktır.)

Kullanılacak deterjan içerisinde parlatıcı ve ağartıcı olmaması gerekir. Doğru halı şampuanı kullandığınızdan emin olmalısınız.

Halı yıkama esnasında sıcak su kullanmak halıya zarar verecektir. PH değeri yüksek olan su da halıya zarar vermektedir.

Yün halı yıkandıktan sonra tam olarak kurutulmadan teslim edildiğinde evinize kötü bir koku yaydığını fark edersiniz.

Yün halıları kapalı kurutma odalarında, üzerindeki nem tamamen gidinceye kadar kurutma işlemi uygulamaktayız. Açık alanda güneş ışığına maruz bırakılarak yapılan kurutmada halınızın rengi canlılığını kaybedecek, soluk bir renk oluşacaktır.

İstanbul bölgesine uzun yıllardır yün halı yıkama hizmeti veren Halı yıkama firmamızı tercih ederek profesyonel bir temizlik hizmeti alabilirsiniz. Halı yıkama işlemlerinde uzmanlaşmış olan kadromuz halılarınızı cinslerine göre ayırarak özel yıkama gerçekleştirmektedir. Kişiye özel değil, halıya özel bir halı yıkama işlemi yapıyoruz diyebiliriz.

Halı yıkama tavsiyeleri arasında yün halı yıkama konusunda da tavsiye edildiğimizi görmek, bu halı cinsinde de başarılı olduğumuzu göstermektedir. Yün halı yıkama hizmeti aldıktan sonra siz değerli müşterilerimizin de yorumlarını görmek isteriz. Yün halı yıkama temizleme hizmeti almak için 0541 822 3821 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...