13 Ekim 2021 Çarşamba

Halı Yıkama

 

HALI YIKAMA

Son teknoloji halı bakımında altı yıldan fazla deneyime sahip olan Öykü Halı Yıkama, size mevcut en iyi halı yıkama hizmetini sunmak için en iyi firmadır. İstanbul’da ki en büyük halı temizleme firmasıyız ve ücretsiz servislerimizle İstanbul’un her mahallesinde yer alıyoruz. Bugün, İstanbul’da en iyi halı yıkama sağlayıcısı olarak başarımızın, iş disiplinimiz ve düzenimize dayandığını biliyoruz:

 

Garantili müşteri memnuniyeti ile beraber, profesyonel halı yıkama deneyimleri

Halı yıkama aşamalarının düzenli olması ve belirtilen süreçlerde teslimatların gerçekleştirilmesi

Son teknolojik profesyonel ekipmanlar

Halı konusunda maksimum bilgiye sahip uzman ekip

İstanbul’un yüzde 70'ine hitap edebilen ücretsiz servis hizmetimiz

Öykü Halı Yıkama’nın işinde en iyi halı yıkama hizmeti vermesinin birçok nedeni vardır. Halıyı makineye atıp temizleme mantığı maalesef yeterli olmuyor. Halınıza ılık, yumuşak su ve tescilli bitkisel temizleme solüsyonumuzu enjekte ediyoruz. Daha sonra yapmış olduğumuz işlem neticesinde, fırçalama yapmış olmasanız bile halıdaki kir ve pisliği gevşetir ve temizler. Daha sonrasında gevşemiş olan kir, fırçalar yardımıyla rahatlıkla halıdan atılır. Ardından halı durulama işlemine girdikten sonra, sıkma makinesine yerleştirilerek halı içerisine hapsolan su dışarı atılır. Bu işlem Kuruma süresi daha hızlandırır, çünkü nemin yüzde 95'i halıdan emildiği için halı kolaylıkla kurur. Bu, daha fazla sabunlu kalıntısı olmadığı, güzel bir temizlik gerçekleştirildiği anlamına gelir. Halınızda biriken kirlere, alerjenlere, toz akarlarına ve diğer mikroskobik kirleticilere elveda diyebilirsiniz.

 

UZMANLARDAN PROFESYONEL DERİNLEMESİNE TEMİZLİK

Öykü Halı Yıkama'daki her halı temizleme hizmetinin benzersiz olduğunu da biliyoruz. Bu nedenle halı yıkama hizmetimize halınızı analiz ettikten sonra işleme başlayıp, yoğun kirli bölgelere ayrıca müdahale ediyoruz. Daha sonra, çıplak gözle görülebilen veya görünmeyen kir ve kalıntıları gidermek için halı yıkama işlemine başlıyoruz ve başarılı bir sonuç elde ediyoruz.

 

KAPALI KURUTMA! %100 HİJYENİK!

Sıkma işlemi, halıda hapsolan suyum neredeyse tamamını temizler, ancak yine de dokunulduğunda nemli olabilir. Nemli kalan halılar, kapalı kurutma odasına asılır ve kurutma işlemi tamamlanana kadar bekletilir. Kurutma süresinde oda içerisinde klima ve fanlar çalışmaktadır. Halının ıslak kalması, bekletilmesi, halı da kötü koku bırakır ve yapılan temizlik boşa gider. Halınızı teslim alırken nemli olup olmadığını kesinlikle kontrol etmelisiniz.

BİTKİSEL YIKAMA İLE HALILARINIZI KORUYUN!

Halı yıkama hizmeti veren firmalar arasında bitkisel ürün kullanıp, kimyasal ürün kullanmaktan kaçınan firmaları tercih edin. Bitkisel ürünlerle temizleme işlemi uygulanan halılar, kimyasal ürünlerle temizlemen halılara göre daha sağlıklıdır. Hem sağlığınızı koruyun! Hem de halılarınızı. Bitkisel ürünleler yıkanan halılarda renk kaybı, solma, dokuların zarar görmesi gibi durumlar oluşmamaktadır. Sağlığınızı önemsiyoruz.

HALI YIKAMA FİYATLARI

Öykü Halı Yıkama’nın halı yıkama hizmeti hızlı, kullanışlı ve sorunsuzdur. Eviniz birden çiçek gibi olsun. Halıları paketlerinde, dezenfekte edilmiş bir şekilde teslim ediyoruz. Öykü Halı Yıkama’nın halı yıkama hizmetinin yüksek kaliteli halı bakımı için standardı belirlemesinin bir nedeni daha var.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Temizlik için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Halı yıkama, temizleme işlemleri 8 fırçalı otomatik halı yıkama makinesinde gerçekleşmektedir. Öykü Halı Yıkama’nın halı yıkama yöntemleri, en zorlu, en derin kirleri güvenli ve nazikçe temizler. Sıcak, yumuşak su ve özel olarak formüle edilmiş bir temizleme solüsyonu, halı liflerinin derinlerine enjekte edilir. Derinlerdeki kiri, alerjenleri, temizleme solüsyonunu rahatlıkla halıdan ayrıştıracaktır. Ardından, durulama, sıkma, kurutma işlemleri uygulanır, paketleme, dezenfekte işleminin ardından halınızın teslimatına uygun olup olmadığınızı teyit etmek için aranılırsınız. Halınızı ilk günkü gibi temizleyip adresinize getirerek teslim ediyoruz.

Halı yıkama hizmeti almadan önce halımı süpürdükten sonra mı teslim etmeliyim?

İşlem yapmanız gerekmez. Ekip gelmeden önce halılarınızı rulo şeklinde sararak ip yardımıyla bağlayabilirsiniz. Ayrıca, temizlik işlemlerinde toz alma işlemi de gerçekleştiriyoruz.

Halılarımı temizlemek ne kadar sürer?

Yerinde halı yıkama işlemlerinde ortalama olarak, oda başına yaklaşık 20 dakika sürecektir. Bu süre, taşınacak mobilya miktarına, halının ne kadar kirli olduğuna ve gerekli leke çıkarma işlemlerine bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Fabrikada halı yıkama işlemlerinde teslimat süresi 7 gün olarak belirtilmektedir. Yoğunluğa göre halılarınız daha erken de hazır olabilir. Teslimat öncesinde evde olup olmadığınız bilgisinin netleştirilmesi için arama alabilirsiniz.

Halı temizleme genellikle ne kadara mal olur?

Halı yıkama fiyatları, halının cinsine göre, metrekaresine göre değişmektedir. Makine halıları en uygun fiyata sahip olup, Bambu yün, step halılar gibi özel kategoride yer alan halılar da en yüksek fiyattan hesaplanır. Özel halılar için farklı temizleme yöntemi uygulanmaktadır.

Halıdaki tüm lekelerin veya lekelerin çıkarılmasını garanti ediyor musunuz?

Tüm lekeleri çıkaracağımızı garanti edemeyiz. Halı liflerinin rengini kalıcı olarak bozabilecek maddeler vardır. Halının yaşı ve halı liflerinin türü de bunda bir etkendir. Bazı lekeler halılardan kolaylıkla çıkmaktadır. Leke halıdan çıkmıyorsa, halı temizleme işleminden sonra lekeli olarak teslim edilir.

Halı temizliği halımdaki pirelerden beni kurtarır mı?

Yapılan yıkama sonrasında tüm pirelerden kurtulacağınız garantisini verebiliriz ama bu durumu halılarınızı teslim etmeden önce ekibimize belirtmeniz gerekir. Genellikle müşteriye hangi yöntemi tercih ederse etsin önce yetişkin pireleri öldürmesini tavsiye ederiz, bu profesyonel bir yok edicinin yardımcı olabileceği bir şeydir. Pirelerin yumurtlayacağı tek yer halı olmadığını lütfen unutmayın, döşemelerinizin bakımını ve temizliğini, ayrıca herhangi bir alan kilimini, yorgan battaniye gibi ev tekstil ürünlerini veya evcil hayvan yatağını da düşünebilirsiniz.

Halı yıkama fiyatları neden diğer halı temizleyicilerinden farklı?

Halı temizleme fiyatları, yapılan hizmete göre değişkenlik gösterebilir. Fiyatlarımızın gerçekleştirmiş olduğumuz hizmet neticesinde çok uygun olduğunu söyleyebiliriz. Gizli ücretler veya ek ücretler yoktur. Tarafınıza teslim edilen belgede halı sayısı, ürün numarası, fiyat bilgisi yer almaktadır. Uzman ekibimiz alanında işlerinin en iyisini gerçekleştirmektedir ve güler bir yüzle müşterilerimize hitapta bulunmaktadır. Bu, tüm çalışmalarımızın arkasında durmamızı sağlıyor ve %100 müşteri memnuniyeti sağlamamızın önünü açıyor.

Müşteri memnuniyetini nasıl garanti ediyorsunuz?

Ortaya çıkabilecek herhangi bir durumu düzeltmek için sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız. Bazı durumlarda bu, belirli sorunlu alanların lekelenmesi veya söz konusu alanın tamamen yeniden temizlenmesi anlamına gelebilir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda, hizmet tekrarı tarafınıza ücretsiz bir şekilde tekrardan gerçekleştirilmektedir. Bu tür bir durumla karşılaşmıyor olsak bile, böyle bir durum söz konusu olduğunda bilgi sahibi olmanızı isteriz.

Kedi, köpek gibi hayvanların idrarının kokusu halıdan çıkar mı?

Evcil hayvan beslenilen evlerde, evcil hayvanın halılara idrar yapması genellikle karşılaştığımız bir durumdur. Halılarınızı teslim alacak ekibimize durumu belirtmeniz durumunda özel yıkama yöntemi uygulanarak koku giderilecektir. Normal şartlarda da halı temizleme işleminden koku gidebilir, fakat işlemiş olan kokulara ekstra müdahale gerekebilir. Lütfen böyle bir durum söz konusu olduğunda not olarak belirtmeyi unutmamalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...