13 Ekim 2021 Çarşamba

İstanbul Step Halı Yıkama

 

Step Halı Yıkama

Step halı yıkama işlemi büyük önem arz etmekle beraber büyük bir titizlikle yıkanmaktadır. Step marka halı yıkama işlemi diğer halıların yıkanma şeklinden farklıdır. Step cinsi halılar eğer direk otomatik halı yıkama makinelerinde yıkanırsa zarar görebilecek halılardır.

Step halı yıkama işlemini İstanbul'un bir çok bölgesine vermekteyiz. Hizmet bölgelerimize baktığınızda yaşadıınız bölge listede yer alıyorsa Gözde halı yıkama fabrikasından profesyone hizmet alabilirsiniz. Step halı yıkama işlemi esnasında Kimyasal ürün kullanmak, Suyun PH değerinin çok yüksek/çok düşük olması, yanlış fırçayla işlem uygulanması gibi bir çok faktör ne yazık ki o değerli step halınızı kullanılmaz hale getirecektir. Step halı yıkama fiyatları diğer halılara göre daha farklıdır. Halı yıkama fiyatları listemizden halıların Mfiyatlarını görebilirsiniz. Halılarınız adresinizde M​olarak hesaplanır ve tarafınıza fiyat çıkartılır.

Step halı yıkama işleminde doğal, anti bakteriyel özellikte şampuan yardımıyla temizleme işlemi yapılır. Step halılar hem kalite bakımından, hem de ağırlık bakımından diğer halılardan kat kat daha yüksektir. Farklı ipliklerle dokunan bu halılar farklı bir dokuma yapısına hakimdir. Tekrar hatırlatmakta fayda olacağını düşünerek step halı yıkama işlemi için seçtiğiniz halı yıkama fabrikasını iyi bilmeniz gerekmektedir. Halınızın zarar görmemesi ve tertemiz, hijyenik bir şekilde geri gelmesi için firma seçimi önemlidir. Gözde halı yıkama olarak uzman kadromuzla siz değerli İstanbul halkına profesyonel, hijyenik, derinlemesine bir halı yıkama hizmeti vermekteyiz.

Step cinsi halılar iplikleri, narin yapısı, değeri yüksek halılardır. Bu tür halılar yıkanırken yumuşak uçlu fırçalarla müdahalede bulunduğumuz için halınızın iplerinde saçaklanma olmaz ve dokusu bozulmaz. Ayrıca bu özel yumuşak uçlu fırçalar sayesinde halılarınız derinlemesine temizlenir. Anti bakteriyel şampuan kullanılması da sağlığınızı olumsuz yönde etkilemez.

İstanbul bölgesinde step halı yıkama fabrikası arıyorsanız doğru yerdesiniz. Step halıları ilk günkü gibi zarar vermeden tertemiz yapıp adresinize kadar teslim ediyoruz. Step halılarınız gözde halı yıkama ile güvenli ellerde! Bizi 05418223821 numaralı telefonumuzdan arayıp ilgi alabilir ve randevu oluşturabilirsiniz. Gözde halı yıkama olarak hepinize sağlıklı günler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...