13 Ekim 2021 Çarşamba

İstanbul Bambu Halı Yıkama

 

Bambu Halı Yıkama

Bambu Halı Yıkama hizmeti veren Gözde halı yıkama firmamız her halı cinsine göre farklı halı yıkama yöntemi ve şampuanları kullanmaktadır. İstanbul bölgesine uzun zamandır bambu halı yıkama hizmeti dahil olmak üzere, her halı cinsine yıkama temizleme işlemi uygulamaktayız.

Bambu bitkisi Asya'da yetişen, her türlü alanda çeşitli işlerde kullanılabilen, günde 90 cm civarında uzayabilen devasa, yararlı bitkilerdendir. İnsan sağlığı ve oksijen bakımından da çok yararlı olan bambu bitkisi son zamanlarda ipli haline getirilerek halı dokuma işleminde yoğun olarak kullanılmaya başlamıştır. Bambu ipliği sağlıklı ve organik bir iptir ve yanlış müdahale sonucu kolayca hasar görebilir ve deforme olabilir. Nepal halı, step halı gibi özel bir ipliğe sahip olduğu için halı yıkama yöntemi de diğer halılara göre daha farklıdır. 

Bambu Halı Yıkama temizleme hizmeti için uzman servislere halınızı teslim etmelisiniz. Bambu ipliğinden üretilen bu organik halı cinsinin suyun PH oranının yüksek olmasının bile bambu halıyı deforme ettiğini biliyor muydunuz? Bambu halı kullanımı her ne kadar konforlu olsa da temizliği bir o kadar zahmetli, profesyonellik gerektiren bir iştir. Yanlış bir ürün kullanımı sonucu halının dokusuna zarar verebilir, halınızın kullanım ömrünü kısaltabilirsiniz. Bambu halı yıkama fiyatları da normal halı yıkama işlemine göre daha farklıdır. Hizmet vermiş olduğumuz İstanbul için halı yıkama fiyatları sitemizde yer almaktadır.

Bambu halı yıkama hizmeti alabileceğiniz Gözde halı yıkama fabrikası ile halılarınız %100 hijyenik olarak derinlemesine temizlenir. Paketleme esnasında halılarınıza dezenfektan işlemi de uygulanmaktadır. Halılarınız güveli ellerde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...