20 Ekim 2021 Çarşamba

Beşiktaş Dikilitaş Halı Yıkama Fabrikası

Dikilitaş halı yıkama hizmetimizle beraber koltuk yıkama, stor perde yıkama, yatak yıkama hizmetleri vermekteyiz. Halı yıkama hizmetlerimizde halının yünlü mü, makine halısı mı, el dokuma halımı anlayıp cinsine göre ayırıyor ve halıya o şekilde müdahale ediyoruz. Halı temizliği işlemlerimizi Profesyonel ekibimiz aracılığıyla gerçekleştirmekteyiz.

İstanbul ilçelerinden Beşiktaş bölgesine bağlı olan Dikilitaş beldesinden yoğun halı yıkama talebi almaktayız. Halı yıkama hizmeti alan müşterilerimiz daha sonrasında koltuk yıkama, stor perde yıkama, yatak yıkama hizmetlerimizden de faydalanmaktadır. Halı yıkama konusunda yeterli bilgiye sahip olan personelimiz, halılar ile ilgili yeterli bilgiye sahip oldukları için halının cinsine göre özel yıkama uygulamaktadır.

Beşiktaş halı yıkama hizmetimizde olduğu gibi, Beşiktaş’ın bütün mahallelerine de uygun fiyatlara profesyonel yıkama hizmeti vermekteyiz. Öykü halı yıkama fabrikası için müşterilerinin sağlığı ve memnuniyeti öncelikli olarak gelmektedir. Firmamızı deneyip hizmet alan müşterilerimiz hiç pişman olmadı. İnternet üzerinde firmamız hakkında binlerce olumlu yorum yer almaktadır. Her geçen gün yeni ürünler bulmakla beraber, kendimizi her geçen gün geliştiriyoruz.

Beşiktaş halı yıkamacılar arasında en iyi halı yıkama firmasıyız diyebilirim. Sürekli olarak kendimizi gelişmeye açık tutup, ön sıralarda yer almaya devam ediyoruz. Dikilitaş bölgesinde halı yıkama fabrikası arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Dikilitaş halı yıkama hizmetimiz otomatik halı yıkama makinelerinde yapılmakta olup, doğal halı şampuanları kullanılarak yapılmaktadır. Önce halınızı şampuanlı suda bekleterek halı içerisinde yer alan kir ve pisliklerin çözülmesini sağlıyor, fırçayla tamamen kiri dışarıya atıyor, durulama işleminin ardından sıkma işlemi gerçekleştirerek halılarınızı askıya asarak kapalı kurutma odalarında kurutuyoruz. Dezenfektan işlemi uygulandıktan sonra paketleyip adresinize teslim ediyoruz.

Halı yıkama fiyatları sitemizde yer almaktadır. Ayrıca bizlere 0541 822 38 21 numaralı telefondan ulaşarak randevu oluşturabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...