20 Aralık 2019 Cuma

Şişli Halı Yıkama

Şişli halı yıkama hizmetini siz değerli müşterilerine en uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunan Seyrantepe halı yıkama fabrikası müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.
Şişli halı yıkama hizmetimiz ile halılarınız etiketlendikten sonra yıkama işlemine girdiği için halılarınızın kaybolma, karışma riski bulunmamaktadır. Şişli bölgesinden yoğun halı yıkama, koltuk yıkama, stor perde yıkama, yorgan ve battaniye yıkama talepleri almaktayız.
Şişli halı yıkama fabrikası arıyorsanız doğru yerdesiniz. Uygun fiyatlara kaliteli hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
Şişli halı yıkama fabrikası arayan müşterilere Şişli bölgesinin her mahallesine halı yıkama hizmeti verdiğimizi belirtmek isterim. Halı yıkama hizmetinin yanı sıra diğer hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Şişli halı yıkama firmaları arasında ön sıralarda yer alan seyrantepe halı yıkama firmamız son sürat hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerimize kaliteli hizmet vererek onların yüzünü güldürmek bizleri gururlandırıyor.
Merkezi Kağıthane olan firmamızın farklı bölgelere servisleri bulunmaktadır. Halı yıkama işi gerçekten profesyonellik isteyen bir iştir. Halı modelleri hakkında bilgili olmak, hangi halıya, hangi ürünün kullanılması gerektiği hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Halılara zarar vermeden aşama aşama doğru bir şekilde işlem uygulanmalıdır.
Halılarınızın karışmasını istemiyor, tertemiz bir hizmet almak istiyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Şişli halı yıkama fabrikası olarak halı yıkama işlemlerini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.
  • Yıkama işlemi öncesi halınız üzerinde bulunan yabancı maddelerden(Tüy, Saç benzeri) ayrıştırılır.
  • Diğer aşamada halınızın üzerinde bulunan bir leke var ise lekeli bölgeye yıkama aşamasından önce leke çıkarma ilacı ile müdahale edilir.
  • Tam otomatik makineye verilen halınız halı şampuanı ile hijyenik bir şekilde temizlik işleminden geçer.
  • Yıkanan halılarınız makinelerimizde sıkma ve durulama ünitesine alınarak üzerindeki ilaçlı sudan iyice arındırılır.
  • Durulama işleminden geçen halılarınız yüksek devirli sıkma makinesine atılarak üzerindeki su dışarıya atılır. Halı üzerinde sadece hafif nem kalmış olur.
  • Nemli olan halılarınız kapalı kurutma odalarına alınarak kurutma işlemi yapılır.
  • Son olarak halınız kurulandıktan sonra poşetlenir ve uygunluk durumunuza göre evinize getirilerek tarafınıza teslim edilir.

Seyrantepe Halı yıkama firmasını tercih ettiğiniz için hepinize teşekkürü borç biliriz. Bizi seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...