19 Aralık 2019 Perşembe

Sarıyer Halı Yıkama

Sarıyer Halı Yıkama

Sarıyer bölgesine ücretsiz servis hizmeti bulunan Öykü halı yıkama siz değerli müşterilerine halı yıkama, koltuk yıkama, yorgan ve battaniye yıkama, halı overlok ve yerinde halıfleks yıkama hizmetleri vermektedir. Sarıyer bölgesinde oturmakta ve kaliteli halı yıkama hizmeti almak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Seyrantepe halı yıkama istediklerinizi fazlasıyla hizmet olarak sizlere sunmaktadır.
Sarıyer halı yıkama hizmetimiz doğal ürünler kullanılarak gerçekleştirilmekte ve uygun fiyatlarla müşterilerimizin memnuniyeti sağlanmaktadır.

Halı Yıkama İşlemleri Nasıl Yapılmaktadır?

Halı yıkama hizmeti verirken müşterilerin sağlığı daima ön planda tutulmalıdır. Ürünleriniz yıkanırken doğal ve etkili ilaçlar kullanmaya özen göstermekteyiz. Halılarınız otomatik makinelerde yıkama işleminden geçtikten sonra güzelce durulanır ve sıkma makinelerinde halınızın içinde kalan bütün su dışarıya atılır. Daha sonrasında kapalı kurutma odalarında üzerinde nem kalmayıncaya kadar kurutulur. Halınız kurutulduktan sonra direk poşetlenmesi yerine üzerinde kalan tüy parçaları tarandıktan sonra paketlenmelidir. Bir çok firma bu işlemlere özen göstermiyorken bizler tam aksine bütün yaptığımız işlemleri özveri içinde yapmaktayız. Müşteri memnuniyeti bizler için en ön planda yer almaktadır.
Halı yıkama hizmeti almak için bizleri arayabilir ve randevu oluşturabilirsiniz. Halı yıkama fiyatları ve iletişim numaralarımız mevcuttur. Kaliteli bir hizmet almak için bizleri tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...