19 Aralık 2019 Perşembe

Beyoğlu Halı Yıkama

Beyoğlu halı yıkama hizmeti veren firmalar arasında Seyrantepe Halı Yıkama firması olarak uygun fiyatlara kaliteli hizmet sunmaktayız. Beyoğlu bölgesine halı yıkama, halı overlok, yorgan ve battaniye yıkama ve koltuk yıkama hizmetleri veriyoruz.
Beyoğlu bölgesinden halı yıkama vb. hizmetlerimizden faydalanmak isteyen kullanıcılarımıza yardımcı olmak amacıyla ücretsiz servisimiz olan bölgeler; Arapcamii mahallesi, Asmalı mescit mahallesi, Bedrettin mahallesi, Bereketzade mahallesi, Bostan mahallesi, Bülbül mahallesi, Camii kebir mahallesi, Cihangir mahallesi, Çatmalı mescit mahallesi, Çukur mahallesi, Emek yemez mahallesi, Evliya çelebi mahallesi, Fetihtepe mahallesi, Firüzağa mahallesi, Gümüşsuyu mahallesi, Hacıahmet mahallesi, İstiklal mahallesi, Hacı mimi mahallesi, Hüseyin ağa mahallesi, Kadı mehmet mahallesi, Kamerhatun mahallesi, Kalyoncu kulluk mahallesi, Kaptanpaşa mahallesi, K.M. Çelebi mahallesi, Keçecipiri mahallesi, Kemankeş mahallesi, K. Alipaşa mahallesi, Kocatepe mahallesi, Kulaksız mahallesi, Kuloğlu mahallesi, Küçük piyale mahallesi, Müeyyetzade mahallesi, Ömer avni mahallesi, Piri paşa mahallesi, Piyale paşa mahallesi, Pürtelaş mahallesi, Sururi mahallesi, Sütlüce mahallesi, Şahkulu mahallesi, Şehit muhtar mahallesi, Tom tom mahallesi, Yahya kahya mahallesi, Yeni şehir mahallesi, Halıcıoğlu mahallesi, Örnektepe mahallesi, Taksim Mahallesi bölgeleridir.
Üst kısımda belirtmiş olduğumuz gibi bu bölgelere ücretsiz servisimiz bulunmaktadır. Sizlere verdiğimiz hizmetin en üst seviye olması için her geçen gün daha fazla inceleme yapıyor ve araştırmalarda bulunuyoruz. Sağlık ve hijyen açısından zararsız, doğal, bitkisel ilaçlar kullanmaya özen gösteriyoruz. Halılarda mevcut olan lekelerin her ne kadar çoğunluğu çıkıyor olsa da leke çıkarma garantisi bulunmamaktadır.

Seyrantepehaliyikama.com web sitemiz içerisinde halı yıkama fiyatları, hizmet bölgeleri ve yardımcı bilgiler yer almaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...