25 Ekim 2021 Pazartesi

Nepal Halı Yıkama

Öykü Halı Yıkama firması nepal halı yıkama hizmetinde müşterileri tarafından övgüyle bahsedilen ve vazgeçilmez olan bir halı yıkama firmasıdır. Kaliteli, güvenilir, uygun fiyatlı ve hızlı yıkama hizmeti ile her zaman tek bir telefon kadar yakınınızda olan Öykü Halı Yıkama firmasında dilediğiniz tüm halı ve kilimlerinizi yıkatabilirsiniz. Nepal halı yıkama uygulamasında en önemli noktalardan biri yıkama işleminde kullanılan şampuanın nepal halıya uygun olup olmadığıdır. 

Gelberi ve durulama sonrasında nepal halılarınız yıkandıktan sonra hemen sıkma işlemine alınır. Sıkma işleminde kullanılan boyanın akma ihtimalinden dolayı yeni halınız tek başına sıkılır. Sıkma kazanından alınan halınız hemen açılır ve askıya yerleştirilir. Nepal halı yıkama konusunda profesyonel olan personellerimiz sayesinde halılarınıza hiçbir şekilde zarar gelmez ve ilk günkü hijyeni ile adresinize kadar teslim edilir. Nepal halılarınızı güvenle emanet edebileceğiniz, yıkama tekniği ve malzemeleri uygun olan tek halı yıkama servisi Öykü Halı Yıkama servisidir. 

Detaylı bilgi almak ve halı yıkama hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız hemen bizi arayın, adresinize gelelim, halılarınızı alalım ve tıpkı yeniymiş gibi tertemiz size getirelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...