19 Aralık 2019 Perşembe

İstanbul Halı Yıkama

Seyrantepe halı yıkama firması olarak İstanbul Avrupa Yakası bölgelerine halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Halı yıkama işleminin yanında koltuk yıkama, stor perde yıkama, yorgan ve battaniye yıkama gibi hizmetlerimiz de bulunmaktadır.
Müşteri memnuniyetine çok hassas bakan firmamız sizlerin aldığı hizmetten memnun kalması için aralıksız olarak çalışmakta ve sürekli olarak kendisini geliştirmektedir. İlerleyen günlerde aldığımız yorumlar ve teşekkür aramaları sonucunda, verdiğimiz hizmeti ne denli başarılı olduğunu anlamış bulunmaktayız. 
İstanbul Öykü Halı Yıkama Fabrikası olarak siz İstanbul halkına sürekli olarak hizmet sağlamaktayız. Koltuk yıkama, halı yıkama, stor perde yıkama, yatak yıkama, yorgan battaniye yıkama hizmetlerimiz bulunmaktadır. Siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kağıthane, Sarıyer, Ayazağa, Eyüp, Levent, Gaziosmanpaşa, Okmeydanı, Şişli, Mecidiyeköy, Beşiktaş gibi İstanbul ilçelerine ücretsiz servisimiz bulunmaktadır.

İstanbul halı yıkama fabrikaları arasında en çok tercih edilen firmalar arasında yer almaktayız. Bizlere iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz. Gerekli olan bir çok bilgi web sitemiz içerisinde yer almaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...