19 Aralık 2019 Perşembe

Beşiktaş Halı Yıkama

Beşiktaş halı yıkama firmaları arasında yer alan Seyrantepe halı yıkama firması favori adresiniz olmak için bütün imkanlarını kullanıyor. Halılarının kirli olarak teslim edildiği, halıların yırtık olarak teslim edildiği gibi şikayetleri duymaktan bizler bıktık! siz hala bıkmadınız mı? Seyrantepe halı yıkama fabrikası bu sorunları ortadan kaldırmak için sizlere profesyonel hizmet vermeye devam ediyor.
Beşiktaş bölgesinde oturuyorsunuz ve halı yıkama hizmeti almak istiyorsanız ücretsiz servisimizin olduğu bölgelere göz atmanızı tavsiye ederiz. Beşiktaş bölgesinde ücretsiz servisimizin olduğu bölgeler; Abbasağa Mahallesi, Akat Mahallesi,  Arnavutköy Mahallesi, Balmumcu Mahallesi, Bebek Mahallesi, Cihannüma Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi, Etiler Mahallesi, Gayrettepe Mahallesi, Konaklar Mahallesi, Kuruçeşme Mahallesi, Kültür Mahallesi, Levazım Mahallesi,  Levent Mahallesi, Mecidiye Mahallesi,  Muradiye Mahallesi, Nisbetiye Mahallesi, Ortaköy Mahallesi, Sinanpaşa Mahallesi, Türkali Mahallesi, Ulus Mahallesi, Vişnezade Mahallesi,  Yıldız Mahallesi şeklindedir. Güler yüzlü personeli ve yaptığı profesyonel temizlik hizmetleri ile Seyrantepe halı yıkama firmasıyla her zaman çalışabileceğinizi sizlere mutlu bir yüzle söyleyebiliriz.

Halılarınız tam otomatik halı yıkama makinesinde doğal halı şampuanları ile yıkama işleminin ardından sıkma işlemi gerçekleşir ve halılar kapalı kurutma odasına asılarak kurumaya bırakılır. Daha sonrasında kuruya halılarınız paketleme işlemine girer ve dağıtım yapılmaya başlanır. Size verilen tarih içerisinde halılarınızın teslimatı gerçekleşmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duvardan Duvara Halı Yıkama

  Oteller, ofisler, mağazalar, bankalar, restoranlar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlarda hatta evlerde halı sektöründe lider bir duruşa...